Légifotózás:

Ha Ön a fotózás szerelmese, esetleg ingatlanvásárlás előtt áll, és szeretné felülről látni a kiszemelt területet, szintén állunk rendelkezésére.

Ipari ingatlanokat, illetve azok tervezett helyszíneit is fotózzuk, elősegítendő a projektek megvalósítását, ellenőrzését.

A légifotózás több, mint 150 éves múltra tekint vissza. 1909-ben már mozgókép rögzítésére is alkalmas kamerát szereltek repülőgépre. Az első világháborúban idején a légifotózás katonai célokat szolgált, térképék és frontvonalak pontosításában volt jelentősége. Az első kereskedelmi megbízásokat 1935-ben, speciálisan kialakított, soklencsés kamerákkal felszerelt repülőgéppel hajtották végre .

A légifotózást főleg a következő területeken alkalmazzák:

-térképészet,
-mezőgazdaság,
-területfejlesztés / tervezés,

-környezetvédelem,
-régészet,
-területi megfigyelés, ellenőrzés,

-kereskedelmi hirdetések,
-ingatlan-ügyletek,
-művészet.

Látványosságok, nevezetességek fotózása:

Visegrádi vár légifotó

Sokan vagyunk, akik rengeteg látványosságot láttunk már alulról, de madártávlatból egészen más értelmet nyer a táj és az építészet szépsége.

Ingatlanügyletek támogatása, kereskedelmi-marketing nyersanyagok létrehozása:

Aquaworld légifotó

ingatlan légifotó

Az adás-vétel, bérbeadás során fontos szempont az ingatlan (lakóingatlan, ipari ingatlan, telek, földterület) elhelyezkedése.

A következő tényezők vehetők könnyedén számba a levegőből:
- a környékbeli közlekedési infrastruktúra kiépítettsége, elérhetősége, közelsége,
- az ingatlan településhez viszonyított fekvése,
- a szomszédos területeken elhelyezkedő létesítmények jellege (ipari, lakó, logisztikai stb.),
- az ingatlan topográfiája, tagoltsága, beosztása.

Az ingatlanok légifotózása igény szerinti beállításokkal és pozíciókból történik, kérésre a képek fotós utómunkákkal módosíthatóak. Amennyiben nincsen kifejezett elképzelés, minden irányból készülnek felvételek, több magasságból/távolságból is. Ha azt a lehetőségek engedik, részletfotók is készülnek az objektumokról.
Az elkészült, nagyfelbontású, nyomdai felhasználásra is alkalmas képeket fizikai adathordozón postázzuk.

Területfejlesztés / tervezés, tájépítészet:

ingatlan légifotó

Az ingatlanok tervezése során alapvető fontosságú a helyszín domborzati, földrajzi, geológiai jellemzőinek felmérése. Ennek egyik eszköze a légifotók elemzése, hiszen ha nem áll rendelkezésre valamilyen formában domborzati térkép (analóg, digitális), ezek segítségével még a földmérés előtt egy áttekintő, 3 dimenziós képet kaphat a tervező. Ezt felhasználva akár 3D látványtervekkel segítheti elképzelései megismertetését a befektetőkkel, tulajdonosokkal.